Great Britain   Germany RedDot RedDot RedDot

Teltplads

Camping fra Øst

Toilettet

Camping fra Vest

Campingplads

Gratis camping nær Ribe

Her er en god mulighed for et par feriedage ..

Vi har stillet en del af vores grund (ca. 2000 m2), til fri afbenyttelse for dem som måtte have lyst.
De eneste krav for personer der benytter området er:

  • Vis hensyn til evt. andre der benytter området
  • Knæk/bræk ikke grene af buske og træer
  • Hold området rent
  • Nyd livet og vær overbærende

Pladsen ligger ca. 15 km. syd for Ribe i fantastisk skønne omgivelser. Der forefindes ikke den store luksus, men der er adgang til friskt vand, et par borde/bænkesæt, bålplads, grillsted og et campingtoilet. Ved henvendelse i privaten, kan strøm evt. arrangeres.

Inden for en radius af 15-20 km. kan man nå Ribe (danmarks ældste by) med alle dens seværdigheder, Mandø ebbevej, Hjemsted Oldtidspark (Skærbæk), Rømø med lækker strand, færge til Sylt, Sommerland m.m. Gider man kører lidt længere ca. 50 km. så kan man nå både den tyske grænse, Esbjerg, Sommerland Syd, Vikingespillene i Jels og meget mere.

Sidst men bestemt ikke mindst, så befinder du dig i smukke omgivelser med højt til himlen, og gæster er velkomne til at ta' en tur rundt i haven (du kan se stisystemet på foto til venstre), bl.a. findes en lille sø med masser af guldfisk. Desværre er vandstanden ret lav om sommeren ..

Link du måske kunne finde nyttige

Find Vej
Adressen er:
Hølleskovvej 48
6760, Ribe


Visit Ribe
Danmarks turistforenings side om Ribe. Her kan du finde det meste når det handler om Ribe.

Mandø
Den lille ø Mandø som er en helt speciel perle og bestemt et besøg værd.

Visit Rømø
Her kan du finde lidt om ferieøen Rømø, som bl.a. har en af Danmarks allerbedste badestrande. Man må køre helt ned på stranden i bil. Herfra kan du også tage færgen til den Tyske ø Sylt.
Rømø er bestemt et besøg værd.

Ribe Vikingecenter
Her kan du møde vikingernes dagligdag. Centret fungerer som levende museum, hvor mennesker arbejder og bor hele sommeren.

Ribe Kunstmuseum
Museet er i 2012 blevet total istandsat. Her er en flot samling fra 1700 tallet og frem. Godt sted at bruge en times tid en regnvejrsdag.