RedDot RedDot RedDot RedDot


Allan Abel

Allan Abel today

1982

1989

2005

1973

Tak for opmærksomheden ..

Velkommen på min side.
Håber du finder den var klikket værd.
Til højre finder du lidt fakta om mig

Mere generelt kan jeg fortælle at jeg bor på et nedlagt landbrug ca. 15 syd for Ribe. Her har vi boet siden 1998 og har gennem årene der er gået siden fået sat vores helt eget præg på hus og grund.

I det daglige bruger jeg mit liv på at nyde vores store have, gå ture med hunden i naturen som der er allevegne omkring os her hvor vi bor. Og så passer jeg selvfølgelig mit arbejde og prøver at få mit firma godt igang.

Så elsker jeg at rejse og møde nye mennesker. Og man behøver såmen ikke altid at rejse så langt for at få gode oplevelser. Vores gratis camping har også givet en masse hyggelige stunder med nogle af alle de mennesker der har lagt vejen forbi.

Som menneske, dansker og borger i verden, syntes jeg fremtiden ser lidt blakket ud og jeg håber der kommer lidt positive tendenser inden alt for længe.

Personligt syntes jeg ikke om den kapitalisering af alt omkring os er den rigtige vej. Jeg syntes mennesket bliver væk i en sådan verden. Man kan jo håbe de menneskelige værdier igen bliver ledetråden ..

Nu skal det jo ikke blive for negativt, og jeg anser bestemt også mig selv som et åbent og positivt menneske. Og et er helt sikkert .., jeg er glad for du fandt forbi min side ..

Fakta:

Født i København 1963

Skolens 9 kl. afgangsprøve fra Lollandsvejen Skole på Frederiksberg 1979

Uddannet Serigraf fra Damco Reklame, Frederiksberg 1983

Gift med Zenia 30.09. 1989 i Østofte Kirke på Lolland

HF-eksamen fra Ribe Statsseminarium 1997

Multimedie Designer fra Erhvervs Akademi Syd-Vest i Esbjerg, International klasse 2010

Yderligere:

Ud over ovenstående, har jeg siden 1992 arbejdet som hjælper fpr min hustru Zenia som har sclerose

Desuden har jeg siden 1989 forsøgt mig flere gange som selvstændig. Tror faktisk jeg er på mit femte forsøg ;-)

Lige nu (forår 2012), er jeg ved at starte Fabel Media op i Ribe. Firmaet laver salg, service, reperation og undervisning inden for IT