RedDot RedDot RedDot RedDot


Jonathan & Mette today

2001

1995

1993

2005

Så kom du ind på vores lille side ..

Først de hårde facts.
Vi går under navnene Mette-Liva Schou Johansen, Jonathan Rosenberg Kaa Abel og meget snart også Adam Schou Rosenberg Abel.
Vi bor i en dejlig taglejlighed i Seest i Kolding, i dejlige omgivelser og med nogle søde naboer og ikke mindst underboer. Her har vi boet siden maj 2012, og har kun været rigtigt glade derved.

”VI” er gravide, og venter os snart en lille søn, og jeg skal da lige love for, at det har sat sit præg på hverdagen. Vi har måttet tage konsekvensen heraf, og flytte sammen i denne dejlige lejlighed i Seest, hvor vi sammen kan tage hul på dette nye kapitel i vores liv.

Jeg er ved at afslutte en lang arbejdsperiode på en restaurant, for at starte op på uddannelse til august 2012, og Mette har lige afsluttet sin uddannelse i juni 2012. Så med en blanding af baby og skole, gør at vi går en dejlig og spændende tid i møde.

Når jeg er færdig med min uddannelse i 2014, er planen at vi flytter ”tilbage” til sjælland, da både Mette og mig selv har familie der, samt størstedelen af vores nære venner. Så vores dagsorden er meget præget af, at der skal spares penge op til en fremtidig flytning, og det er rart at have noget vi fælles kan arbejde hen imod, som vi begge brænder for. Så må tiden vise om vi til den tid er blevet modne nok til hus, eller om vi tager en lejlighed igen. Der er jo meget for og imod begge dele.

Man kan jo aldrig vide sig sikker på hvad der skal ske i fremtiden, men man har jo heldigvis selv en go sjat indflydelse derpå, men hvem ved om hverdagen som den er i dag fortsætter lang tid endnu. Den verden vi lever i, er virkeligt i en rivende udvikling for tiden, og det både på det gode og onde. Så jeg er spændt på hvilken verden vi, og ikke mindst vores søn, skal vokse op i ..

Mette-Liva

 

Mette-Liva

 

Mette-Liva Student

 

Jonathan og Mette